Saadet Partisi Demre İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Söz Çiftçide” isimli konferansa katıldık.

Son Duyurular

Konferansa Kültür ve Turizm E. Bakanımız Ertuğrul Günay, Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, SP GİK Üyesi Hasan Güldal, siyasi parti ilçe başkanları, STK başkanları, muhtarlarımız, meclis üyelerimiz ve tarıma hayat veren, sözün asıl sahibi çiftçilerimiz katıldı.
Verimli bir konferans oldu, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
Son söz olarak Türkiye geleceği kurgulamak, çiftçiliği yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak ve sürdürülebilir kılmak için; gençlere, kadınlara, yetişkinlere, teknoloji kullanımına, kırsal işletmelere, örgütlenmeye, yatırım desteğine, sosyal sermayenin geliştirilmesine yönelik alanlarda strateji geliştirmek durumundadır.